Mycket att läsa och upptäcka.

Outsidein samlar upp landets bästa länkar för de bästa företagen inom alla affärsområden. Du har nu klickat dig vidare så att du kan läsa om bla. Hantverkare/service . Skulle du känna att någon av dina favoritlänkar kanske fattas, lägg då till den genom att klicka på knappen "Länkformulär".

Underkategorier

Länkar om Hantverkare/service

Vedpanna från Baxi.se

Sedan 1995 ingår vi i Baxi Partnership Ltd idag Europas största panntillverkare. Att välja en egen panna för uppvärmning och tappvarmvatten ger en flexibel och kostnadseffektiv lösning. Det är dock stora skillnader mellan olika typer av pannor och vad de medför i form av eget arbete, kostnad för bränslet, totalkostnad för installation m.m. I vårt sortiment hittar du vedpannor, pelletsbrännare, solfångare och solvärme. Välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder fönsterputsning i Borås

Dammvippan erbjuder allt inom städ och städning i Borås och Uppsala med omnejd. Vi utför även fönsterputsning och andra tjänster inom städ i Uppsala och Borås. Läs mer på vår webbsida om våra städtjänster
Städning Borås

Målare - Sandå

Sandå är en rikstäckande kedja bestående av främst målare, golvläggare och andra typer av hantverkare. Bland våra kunder märks bostadsrättsföreningar, kommunala byggnader, industrilokaler och även privata bostadsägare. Sandå finns idag på över 70 platser i landet. Tillsammans är vi över 2 400 medarbetare. I huvudsak utför vi målning av olika slag och vi kan anlitas för exempelvis målning av plåttak och träfasader, trapphusmålning, industrimålning, rostskyddsmålning och dekorationsmålning. Men vi utför även tjänster som tapetsering, fönsterrenovering och golvläggning. Välkommen att kontakta oss om du behöver professionell hjälp!

Lundqvist Måleri

Lundquist måleri riktar sig främst mot företagssektorn. Vi genomför allt från totalentreprenad till enskilda anbud. Vår organisation är koncentrerad till Norrbotten där vi har utvecklats till ett av de ledande företagen i branschen. Närheten till marknaden gör att vi snabbt kan ta itu med dina målningsbehov. Som ett av landets största privata måleriföretag, i kombination med vår höga flexibilitet, kan vi även åta oss uppdrag i övriga Sverige och Norden.

Svenska Fukt - Dränering Stockholm

Hos Svenska Fukt AB har vi specialiserat oss på fuktskydd och fuktskador i och runt Stockholm. Vi erbjuder helhetslösningar i förebyggande syfte med dränering till sanering och att helt återställer det skadade utrymmet. Vi använder och rekommenderar Isodrän för dränering och fuktskydd. När vi utför ett dräneringarbete lägger vi dränering (dräneringssystem) på rätt nivå, samt anlägger nytt dag/regnvattensystem för att leda bort vatten. Vi öppnar upp källarväggar för bästa uttorkning och sänker därmed fukthalterna i dina väggar, som i sin tur leder till ett varmt och torrt inomhusklimat. Självklart ger vi 10 års garanti på materialet och utfört arbete! Välkommen in för mer information!

Bra hantverkare

Hitta hantverkare snabbt, enkelt och tryggt. Sök hantverkare i vårt medlemsregister och bläddra mellan olika företagsprofiler där du ser omdömen, certifieringar, referensjobb m.m.

OVK och stambyte i Stockholm med Frakka

Vi finns till hands sju dagar i veckan under pågående projekt, för att underlätta så mycket som möjligt för er som kund. Frakka utför OVK-besiktningar och hjälper till med upphandling, projektledning och besiktningar vid ventilationsentreprenader. Våra ledord kring ventilation OCH OVK är seriositet, service och engagemang.

Städservice från Anne Blom

Anlita oss på Anne Blom för allt inom städ och städservice i Stockholm! Anne Blom startade sin verksamhet för snart 20 år sedan, med enbart två tomma hinkar och en rejäl svabb. Idag har jag mer än trettio Anne Blom i min verksamhet som sysslar med allt från hem- till byggstädning. Kontakta oss gärna för att få veta vad vi kan göra för just dig!

Snickare i Borås

Johan Wahlberg Bygg AB är din snickare i Borås! Vi är en byggfirma med bred kompetens. Vi är specialiserade på villabyggnation och renovering och har över 13 års erfarenhet i branschen. Vi utför också andra åtaganden inom bygg och entreprenad. Vi arbetar mot såväl företag som privatpersoner. Kontakta oss idag för att få mer information!

Allplastic producerar plastdetaljer

Allplastic tillverkar plastdetaljer till flera olika branscher som t.ex. elektronik, bil, telecom, andningsskydd och läkemedel och övrig industri av ca 60 000 kg material om året. Maskinparken rymmer 10 moderna formsprutor som alla är bestyckade med robotar. Maskinerna har kapacitet att formspruta en skottvikt upp till 325 gram för plastdetaljer och 230 gram för silikongummi (LSR).

Isolera väggar i ditt hem och spara pengar

Att isolera dina väggar är helt klart en bra investering, både för miljön och för din plånbok. Dessutom skapar en bra och tät isolering en bättre inomhusmiljö. Svenljunga Byggnadsisolering kan hjälpa dig med hela ditt isoleringsprojekt, och isolerar såväl väggar som tak. Hör av dig till oss för att få veta mer!
Termografering inför isolering, Tilläggsisolering av ditt hus!

Enkelt rapportering med ID06 inlogg - Addmobile

Addmobile har skapat en smidig och enkel digital ToolBox där företag själva kan plocka ihop verktyg de behöver för att underlätta sin rapportering. T.ex. finns elektroniska personlliggare med ID06 inlogg för byggbranschen. Läs mer om möjligheterna på www.addmobile.se

http://www.parkettspecialisten.se/parkettgolv/renovering/

Står du inför renovering av din lägenhet? Kontakta Parkettspecialisten så får du en helhetslösning. Vi har lång erfarenhet med mycket kunnig personal. Vi utför allt från gipsning, plattsättning, fönsterbyten och målning till sanering, golvslipning, parkettläggning samt montering av kök. Kontakta oss så berättar vi mer!

https://www.infonster.se/

Innovativa fönster är en kaxig, framåtlutande fönsterleverantör som klarar allt inom fönster. Vi arbetar både med PVC och vanligt glas, och kan fixa alltifrån ett enskilt litet runt fönster till stora fönsterkassetter och uterumsväggar. Om du vill ha en offert, så återkommer vi inom 24 timmar från hembesöket hos dig. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för att boka hembesöket!


Navigera: Hem / Hantverkare/service /