Mycket att läsa och upptäcka.

Outsidein samlar upp landets bästa länkar för de bästa företagen inom alla affärsområden. Du har nu klickat dig vidare så att du kan läsa om bla. Energi . Skulle du känna att någon av dina favoritlänkar kanske fattas, lägg då till den genom att klicka på knappen "Länkformulär".

Underkategorier

Länkar om Energi

Låga elpriser

Låga elpriser är bara en av fördelarna med enkla elbolaget. Genom att göra det enkelt för kunden att hantera sin el och med lätta fakturor som kunden förstår ger enkla elbolaget en otroligt bra service.

Solfångare pelletspannor och vedpannor

Välkommna till Värmebaronen, hos oss kan ni köpa solfångare, vedpannor och pelletspannor, men även andra värmeprodukter. Värmebaronens vedpannor och pelletsbrännare är kända för lång livslängd och mycket hög kvalitet. Vi levererar pelletsbrännare som är driftsäkra och enkla att sköta. Solfångare är den av våra produkter som kommer mest. Solen är vår främsta värmekälla. Så fort man börja känna solvärmen på våren till långt in på senhösten kan K2 solfångare värma hus och varmvatten. Även vintertid ger värmebaronens solfångare energitillskott. Under sommarhalvåret klarar våra solfångare hela husets värme- och varmvattenbehov. Då bor man riktigt billigt och värnar om miljön Kvalitet stavas Värmebaronen. Vi har det svart på vitt.

Jämför elavtal, elbolag och elpriser

Du kan snabbt enkelt och helt kostnadsfritt jämföra alla elbolag och deras elpriser mot varandra, för att så enkelt som möjligt hitta marknadens bästa elpriser. Det finns mycket pengar att spara på ett bra elavtal och vi hjälper dig hitta rätt elhandelsbolag, som passa dina krav, exempelvis på miljövänlig el, och i rätt prisklass. Här på allaelbolag anger du vad för el du letar efter och du anger eventuella preferenser, exempelvis om du vill ha miljövänlig el eller sätter extra vikt vid vad andra tycker och säger om ett elbolag. Därpå serverar vi jämförelser av elbolag och elpriser och du kan snabbt finna det elavtal som passar dig och din kravprofil. Du väljer och vi byter åt dig. Snabbt och enkelt!

Skorstenar | Skorsten från Schiedel

Schiedel har arbetat med skorstenar i över 40 år. När det gäller skorstenar av olika material lösningar för dessa har vi en svårslagen erfarenhet och kompetens. En stålskosten är en mer flexibel lösning. Stålskorstenar är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem. Vi på Schiedel delar gärna med oss av våra erfarenheter och hjälper er att ta reda på vilken skorsten som möter just era behov.

Veto värmepannor

Våra värmepannor är bra att använda tillsammans med Vetos brännare. Det toppmatade bränsleförrådet för 40 cm ved (kan även erhållas för 50 cm ved) rymmer 135 liter vilket ger långa brinntider. Tack vare underförbränningtekniken är det lätt att styra effekt och förbränning efter rådande behov. Veto B-28/B-40 tillverkas normalt i motståndskraftig 5 mm stålplåt.
Värmeanläggningar från Energiteknik, Ackumulatortankar från Energiteknik

Kroll - Alloljebrännare

Vi erbjuder Alloljebrännare för en mer ekonomisk uppvärmning! Vårt produktutbud består av över 20 modeller av Kroll varmluftspannor standardutrustade med Kroll Alloljebrännare (fr 20-1300KW). Vi säljer även värmekanoner, mobila avfuktare, vedpannor, mm.
Kroll varmluftspannor, Pannor för bioolja

Stålskorsten

VI jobbar med ett antal olika modulskorstenar. Allt för att kunna tillhandahålla den bästa lösningen beroende på skorstenens utformning. Gemensamt för de flesta är att de har ett innerrör av rostfritt stål och en yttermantel av varmförzinkad, pulverlackad plåt. Isoleringen är antingen 25 eller 50 mm och är speciellt utvecklad för att klara temperaturer upp till 1200 °C. Innerröret är infäst i den övre delen av skorstensmodulen och kan expandera fritt neråt och på så sett ta upp sin egen expansion. Detta innebär att man inte behöver ta någon hänsyn till skorstenens längutvidgning. Båda inner- och yttermantel är fasade i ändarna för enklare montage. Innerröret har en invändig typ av kondensfälla för att förhindra att kondens tränger ut i isoleringen.


Navigera: Hem / Energi /